...

Vilket år.
Jag fyllde 18.
Började ränna på Lobby.
Som jag förövrigt blev förälskad i.
En förälskelse som höll i sig ett par månader.
Jag har druckit vin.
Spytt i en och annan buske, toalett och handfat.
Träffat massor med nya vänner.
Träffat ännu mer killar.
Hånglat
Blivit kär.
Blivit dumpad.
Vuxit som människa.
Varit ute och rest.
Thailand, och Alanya två vändor.
Stått på konsert och skrikit.
Druckit ännu mer vin.
Köpt en iPhone som blivit min andra halva.
Flyttat in på Björkgatan 5.
Flyttat ut från Björkgatan 5.
Ramlat i mina högaste klackar.
Alldeles för många gånger.
Tagit körkort!
Åkt massor med bil.
Ätit alldeles för mycket hamburgare och rört min kropp alldeles för lite.

Insett att jag har världens bästa jobb och världens bästa vänner.
Just därför ska jag fira den sista kvällen på detta underbara år tillsammans med mina finaste vänner.
Trerätters middag och massor med vin.
Utan dom hade jag inte klarat en dag här på jorden.
Älskade vänner.

...

Jag saknar dig fortfarande.


...

Har redan skrivit att jag drömt om en människa alldeles för många gånger. Och fler har det blivit, så många att jag inte orkar bry mig. Han gör mina knän svaga. Ja, det är sant. Så fort jag ser en kille med svart jacka börjar mitt hjärta slå några extra slag. Varför vill jag ha dig nu när jag inte kan, varför ville jag inte ha dig när jag hade dig?


...

Jag klarade det.


...

Att vakna upp efter en kväll på Lobby och man inte vågar kolla kontot. Jag kom ju hem säkert iallafall.


...

Det bästa som finns här i världen är att göra en annan människa glad. Det händer mig varje dag på jobbet. I lördags, tror jag det var, så ringde en dam. Hon trodde att hon hade glömt en påse med en blus som hon köpt på VILA hos oss. Det stämde. Hon bor i Dalarna. Jag kan bara tänka hur ledsen hon blivit när hon insett att hon glömt den. Idag fick vi ett fint vykort av henne. "Tack för att ni tog hand om min påse. Jag trodde aldrig jag skulle få använda min nya fina blus. Tänk att det finns så fina ärliga människor." Samtidigt som jag skickade hennes blus la jag ner ett par vantar till henne. "Gud Jul önskar vi från Intersport Valbo Köpcentrum." Jag hoppas verkligen att hon blir glad när hon får ett paket i brevlådan. Jag känner mig som världens bästa människa just nu.


...

Har helt glömt bort att berätta för er. Mina få, men å så fina och underbara läsare. Jag har inte alls långt kvar med mitt körkort nu. Grät så tårarna bara sprutade i torsdags. Grät ungefär lika mycket som när mitt hjärta blev krossat. Inte av sorg. Av lycka. Glädje. Aldrig varit så glad. När man behöver det som mest men förtjänar det som minst.


...

Det bästa som finns är att gå runt och köpa julklappar helt själv. Bara få tänka på sina käraste. Nu när jag kommer hem lär jag försöka komma ihåg vilket paket som var till vem. Ska också betala några fakturor när jag kommet hem. Ju mer man tjänar ju mer utgifter har man. Det är en sak jag har kommit på. Hur mycket jag än älskar julen så skulle det vara skönt att säga: Äntligen! Äntligen är det över för det här året. Jag vill ha vår, studentfester och en del annat skoj.

RSS 2.0